Cymera

Cymera voor Android

  • Gratis
  • In Nederlands
  • Version: 4.1.1

Veelzijdige camera-app vermomd als plastisch chirurg

Cymera is een gratis camera-app voor Android-telefoons, waarmee je op allerlei manieren foto’s bewerkt.

Net als Instagram heeft Cymera een collectie aan filters en kaders die doen denken aan foto’s die je maakt met een oude analoge camera. Cymera onderscheidt zich van zijn populaire concurrent met alle overige opties. Deze variëren van contrast en helderheid aanpassen, tot een complete verzameling aan stickers en fotolijsten om je kiekjes op een grappige manier op te vrolijken.

Leuker is de Beauty-optie. Heb je een portretfoto gemaakt, dan herkent Cymera het gezicht en pas je eenvoudig verschillende kenmerken aan. Grotere ogen, bredere glimlach, een gave huid; elke oneffenheid corrigeer je met het grootste gemak. Met de Beauty-functie verander je zelfs het lelijkste gedrocht in een ware adonis. Helaas werkt de gezichtsherkenning niet altijd even goed, waardoor je soms bijvoorbeeld maar één oog kunt vergroten.

Vervelender is het inlogscherm waar Cymera je telkens bij het opstarten mee confronteert. Om foto’s via social media te kunnen delen, is een account bij het zogenaamde Cyworld-netwerk verplicht. Wij raden aan om deze registratie via de internationale website te doen, omdat de app je altijd doorstuurt naar een Zuid-Koreaanse pagina. Heb je eenmaal een account, dan deel je jouw gemaakte foto’s eenvoudig met al je vrienden via Twitter en Facebook.

Kiekjes worden mooie foto’s en mensen worden schoonheden met Cymera. Dankzij het uitgebreide scala aan filters, effecten en opties is Cymera een prima alternatief voor Instagram, Photo Studio en Adobe Photoshop Express.

VOOR

  • Veel verschillende filters
  • Mensen mooier maken
  • Foto's uitgebreid bewerken

TEGEN

  • Omslachtige registratie
  • Gezichtsherkenning werkt niet altijd

Meeste downloads Fotografie voor android

Cymera

Download

Cymera 4.1.1 voor Android

Beoordelingen about Cymera

Heeft u geprobeerd Cymera? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor Cymera

Verken Apps

×